Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Flash images not working HOW TO FIX
The_Wraith
#1 Posted : Tuesday, August 31, 2010 3:53:36 AM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 4/19/2009(UTC)
Posts: 2,812
Location: Texas
Medals:
I recently redid my hard drive. In doing that I updated my adobe flash player to the most recent version. Unfortunately Utherverse doesn't work well with it. So I went digging to find out how to uninstall and go back to an earlier version.

First thing you need is the uninstaller for your current flash player. You can get that here.
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html
In case the link doesn't work.
Code:
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html

Once downloaded just follow the directions on the page. The main thing is shutting down any program that uses flash.

Once you have the current flash player uninstalled go here to get one of the older versions.
http://kb2.adobe.com/cps/142/tn_14266.html
If the link doesn't work.
Code:
http://kb2.adobe.com/cps/142/tn_14266.html

There's a long list of older flash players here. I got the third on the list. The one labeled Flash Player 10 (157 MB). Download the file and unzip it. Inside the folder you'll find several versions. I used the one labeled 10r45_2. Open the 10r45_2 folder and you'll see several zip files and three icons with the flash icon on them. Don;t worry about the zip files. Those are for other operating systems. The files you need to install are.

- Internet Explorer: flashplayer10r45_2_winax.exe
- Netscape: flashplayer10r45_2_win.exe
Run the executable files and it should fix your flash issues in game.
There is also a stand alone player included.
- Standalone: flashplayer10r45_2_win_sa.exe

You can check to make sure it installed correctly by going to this page.
http://www.adobe.com/software/flash/about/
Code:
http://www.adobe.com/software/flash/about/

There's a Version Information box about the center of the page that will tell you your current flash player version.

I just did this and a video player I've used for a while now is working again. Hopefully this will help others that are having flash issues in the game.



Click banner to go to site.
Donations are always welcome :-)
Monaro66
#2 Posted : Tuesday, August 31, 2010 4:41:51 AM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 8/23/2009(UTC)
Posts: 2,129
Medals:
cheers bro for the info


with regards
monaro66
klasscdame
#3 Posted : Tuesday, August 31, 2010 8:58:39 AM(UTC)


Rank: Advanced Utherverse Member

Joined: 8/24/2009(UTC)
Posts: 251
Medals:
THANK YOU -- thank you - thank you - crossing all appendages and hoping this works for me

Monaro - thank you for suggesting it as a possible fix yesterday, and now Wraith - thanks for the links I owe you both. This was driving me crazy. A flash file working on a prop in one location and not working in another location on the same prop


Deb

Klasscy's Nursery Hub





The_Wraith
#4 Posted : Tuesday, August 31, 2010 9:34:01 AM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 4/19/2009(UTC)
Posts: 2,812
Location: Texas
Medals:
I was having the same problem. LOL Matter of fact I went to your plant store earlier and none of the plants were showing. Have had the files for this for a couple days now. Figured now would be a good time to do it.



Click banner to go to site.
Donations are always welcome :-)
Monaro66
#5 Posted : Tuesday, August 31, 2010 2:20:13 PM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 8/23/2009(UTC)
Posts: 2,129
Medals:
ok have just done this and yea the couple of swf files i have inworld are working again and also all my flash textures loading a lot faster......wtg bro ya a legend and ty



cheers

with regards
monaro66
_Sexxyladie_
#6 Posted : Tuesday, August 31, 2010 3:12:46 PM(UTC)

Rank: New Utherverse Member

Joined: 3/25/2009(UTC)
Posts: 21
Medals:
Woo hooo this solved my problems...!!!! Thanx SOOOOOO much!!!!!! I'm a happy camper once again!!! Flash rextures and swf anis loading and working!!! YAY!!
Greyhat_
#7 Posted : Wednesday, September 01, 2010 3:00:19 AM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 5/31/2008(UTC)
Posts: 5,281
my flash just did another update and now it works fine for me Smile
You ! can help fight childhood cancer and help cure many other diseases



The poor complain;
they always do,
But that's just idle chatter.
Our system brings rewards to all,
At least to all who matter
The_Wraith
#8 Posted : Wednesday, September 01, 2010 4:32:01 AM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 4/19/2009(UTC)
Posts: 2,812
Location: Texas
Medals:
Greyhat_vgf wrote:
my flash just did another update and now it works fine for me Smile

What version of flash did you up date to. You can find the version your running by going to this site.

Code:
http://www.adobe.com/software/flash/about/



Click banner to go to site.
Donations are always welcome :-)
ELD_Cindy_KCP
#9 Posted : Tuesday, October 12, 2010 9:35:35 PM(UTC)

Rank: New Utherverse Member

Joined: 1/3/2010(UTC)
Posts: 25
Medals:
i read where someone had said nvidia graphics cards won't see the flash files. if they would have left it alone everything would have been fine, but nooooooo. fix one issue and create 40 more. standard operating procedure here it seems.
GODDESS_SONJA
#10 Posted : Wednesday, October 13, 2010 12:57:50 AM(UTC)

Rank: New Utherverse Member

Joined: 3/5/2010(UTC)
Posts: 32
Medals:
Seems My flash is not working either.
Is that going to be fixed? It worked yesterday or day before. 10-12-2010?
Hate to unload and uninstall and reinstall as I am not best with pc's although I can do it.
I wish they would tell us more??
EagleG_RS
#11 Posted : Wednesday, October 13, 2010 1:20:49 AM(UTC)

Rank: Junior Utherverse Member

Joined: 4/30/2008(UTC)
Posts: 79
Medals:
lol, I dont want to fix or change anything. If RLC is not able to make simple move and make flash visible for all of us, its useless to talk about. I already have many problems about freezing in many regions I made before and rent, so they are useless for me also. From day to day its worse and worse, and my year old work seems to be ruined. I am really tired of sending tickets and mails to support for days, nobody answers. Cheers!
UVDeviant Catalogue (Gs Fashion Designs)
Gs Fashion Designs World vww://utherverse.vww/@744/gsworld
Gs Fashion Designs Fashion Fortress vww://utherverse.vww/@744/@fashionfortress
Rock Star (Hard Rock Club) powered by Gs Fashion Designs vww://utherverse.vww/@744/rockstar
The_Wraith
#12 Posted : Wednesday, October 13, 2010 1:56:53 AM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 4/19/2009(UTC)
Posts: 2,812
Location: Texas
Medals:
Unfortunately this won't fix the current issue with the last patch. I tried it last night myself and still I see no flash textured props. All we can do at the moment is wait for Utherverse to get their shit together.



Click banner to go to site.
Donations are always welcome :-)
hunts
#13 Posted : Wednesday, October 13, 2010 2:12:34 AM(UTC)


Rank: New Utherverse Member

Joined: 6/20/2008(UTC)
Posts: 48
HI Peoples ,,, looks like this flash problem has hit me now as of the last update on the 13th Oct & since then i have tried the solution that has been suggested & even though it brought back up the invisible items , it unfortunetly did not bring them up with the custom textures & it also did not allow me to change the textures again either ,,, so it thought 1 should try again in case i did something wrong ,,, but that only brought it all back up to the flash textures being invisible again ,,,,, any other suggestions would be a great help & thanx again in advance ,,,, hunts
TAs_michelle_WPG
#14 Posted : Wednesday, October 13, 2010 7:21:08 AM(UTC)


Rank: Senior Utherverse Member

Joined: 7/22/2010(UTC)
Posts: 876
Not just Nvidia gang... My ATI system yesterday started acting up ran your fix Wraith (many, many thanks) and it started working. Ran it on my netbook and my bigger laptop. Netbook works, go figure... but bigger laptop loses some and it is an Intel here are the specs of the one that loses props with the fix you described:

inMain - Debug LOG
Client Version: 1.09.2945
--- System Info Begin ------------------------
CPU : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3400 @ 2.16GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
DirectX Version : DirectX 11
Service Pack : Service Pack 2
RAM : 2940MB RAM
--- System Info End ---------------------------
--- Monitor Info Begin -----------------------
Description : Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Device ID : 10818
DeviceIdentifier : D7B78E66-6902-11CF-1777-6DDFA7C2CA35
DeviceName : \\.\DISPLAY1
Driver : igdumdx32.dll
DriverVersion : 458767 : 656862
Revision : 7
SubSys ID : 4284944761
Vendor ID : 32902
WHQLLevel : 0
Video Memory : 1341 MB
Monitor : Generic PnP Monitor
Max Resolution :
--- Monitor Info End -------------------------
--- Video Card Begin -------------------------
MaxPrimitiveCount : 1048575
MaxTextureWidth : 4096
MaxTextureHeight : 4096
MaxLights : 10 (10)
--- Video Card End ---------------------------
--- Initialize Begin -------------------------
Loaded mesh - HF.gml - Time: 0.0180663
Loaded attachments - Time: 1.60635e-006
Updated map info - Time: 0.0699085
--- Initialize End ---------------------------
Error: Failed to load model - Mesh: HM_Hat_Cap.gml
Error: Failed to load model - Mesh: diningtable3.gml
Error: Failed to load animation - Animation: ao_hookah_smoke_standing_female0.gr2
Error: Failed to load animation - Animation: ao_hookah_smoke_standing_male0.gr2
Error: Failed to load animation - Animation: ao_hookah_smoke_standing_female0.gr2
Error: Failed to load animation - Animation: ao_hookah_smoke_standing_male0.gr2
Error: Failed to load animation - Animation: ss_Curtains_ani0.gr2
Info: Closing application..



I am also including the specs for the netbook that does work... don't ask me how it works or why... and it lags in some places hard at high graphics levels.

WinMain - Debug LOG
Client Version: 1.09.2945
--- System Info Begin ------------------------
CPU : Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz
DirectX Version : DirectX 11
Service Pack :
RAM : 2048MB RAM
--- System Info End ---------------------------
--- Monitor Info Begin -----------------------
Description : Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
Device ID : 10158
DeviceIdentifier : D7B78E66-64EE-11CF-1F74-9621A2C2C535
DeviceName : \\.\DISPLAY1
Driver : igdumd32.dll
DriverVersion : 524302 : 657290
Revision : 3
SubSys ID : 27004965
Vendor ID : 32902
WHQLLevel : 0
Video Memory : 256 MB
Monitor : Generic PnP Monitor
Max Resolution :
--- Monitor Info End -------------------------
--- Video Card Begin -------------------------
MaxPrimitiveCount : 65535
MaxTextureWidth : 2048
MaxTextureHeight : 2048
MaxLights : 8 (255)
--- Video Card End ---------------------------
--- Initialize Begin -------------------------
Loaded mesh - HF.gml - Time: 0.0556282
Loaded attachments - Time: 3.84948e-006
Updated map info - Time: 0.269493
--- Initialize End ---------------------------
Info: Closing application...


Hope this helps someone,


Michelle_BLW
Naughtyia_Twi
#15 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:26:39 AM(UTC)


Rank: Advanced Utherverse Member

Joined: 10/5/2008(UTC)
Posts: 297
Medals:
followed these instructions to the T..... i got my music playing again .. but i still see no FLASH textures.. in my zaby.. wth is wrong
Tech support hasnt helped .. they did try but then abandoned me .. after me installing the older version i have not heard anything
else..

this is horrible.. other puter plays it fine and obviously some peoples play..
i mean what is it do i need a new computer completely to play utherverse now?

other puter is got win 7 mine doesnt.. but other ppl have win 7 and are also having same issues as me but some ppl on xp are fine too..
unsure what is going on.. update on drivers reinstallations.. re installations of new adobe and old ... nothing is working..

wow just wow Sad
xO_Lauren_Ox
#16 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:37:08 AM(UTC)


Rank: New Utherverse Member

Joined: 6/1/2010(UTC)
Posts: 37
im having same issues ...sent a ticket and they told me to send them info abt directX...thats no use...every time when something happens thats what they ask..hopefully will get fixed soon..
The_Wraith
#17 Posted : Wednesday, October 13, 2010 8:58:01 AM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 4/19/2009(UTC)
Posts: 2,812
Location: Texas
Medals:
sweet_lauren wrote:
im having same issues ...sent a ticket and they told me to send them info abt directX...thats no use...every time when something happens thats what they ask..hopefully will get fixed soon..


Actually in a case like this sending in those files would help. Tech support made apost asking for debug and dxdiag files from people having problems. Which means they basicly have no clue what's wrong. The more info that people having problems can give them the better chance they can figure out where the problem is.

In the mean time though. Since they are grasping for straws trying to figure this out they should roll back the last patch and give the paying customers a working version again.



Click banner to go to site.
Donations are always welcome :-)
xO_Lauren_Ox
#18 Posted : Wednesday, October 13, 2010 9:01:10 AM(UTC)


Rank: New Utherverse Member

Joined: 6/1/2010(UTC)
Posts: 37
The_Wraith wrote:
sweet_lauren wrote:
im having same issues ...sent a ticket and they told me to send them info abt directX...thats no use...every time when something happens thats what they ask..hopefully will get fixed soon..


Actually in a case like this sending in those files would help. Tech support made apost asking for debug and dxdiag files from people having problems. Which means they basicly have no clue what's wrong. The more info that people having problems can give them the better chance they can figure out where the problem is.

In the mean time though. Since they are grasping for straws trying to figure this out they should roll back the last patch and give the paying customers a working version again.


Yea i guess ur right...its just a bit frustrating..sent the files...hopefully will be fixed soon
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Clean Slate theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.338 seconds.
TC-IIS-6