Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Load XML failed ?
Sandra_4Fun
#1 Posted : Sunday, January 13, 2013 9:43:00 AM(UTC)

Rank: New Utherverse Member

Joined: 9/24/2012(UTC)
Posts: 1
Medals:
Did a restore, did a repair. I am unable to login. Is it on my end, or rlc?
Tre_ZEN
#2 Posted : Sunday, January 13, 2013 9:45:36 AM(UTC)


Rank: God Utherverse Member

Joined: 3/5/2008(UTC)
Posts: 5,432
Medals:
Originally Posted by: Sandra_4Fun Go to Quoted Post
Did a restore, did a repair. I am unable to login. Is it on my end, or rlc?


I had the same issue this morning, I uninstalled and then reinstalled the whole program and it fixed it, but before you do that it might be worth doing a cache clear (can't remember how right now so hopefully someone else will be able to advise, I only know that a friend said I should have tried it first).
Viegoth
#3 Posted : Sunday, January 13, 2013 12:50:03 PM(UTC)

Rank: God Utherverse Member

Joined: 10/9/2009(UTC)
Posts: 2,585
Medals:
Originally Posted by: Sandra_4Fun Go to Quoted Post
Did a restore, did a repair. I am unable to login. Is it on my end, or rlc?


1. Uninstall

2. Delete the "Utherverse VWW Client" folder from your Program Files folder.

3. Download and install a new copy of the Utherverse client.

It is imperative that you complete step #2 or the issue will continue to present itself. You must remove the old client files left over after the uninstall, or you will keep getting the error.

"The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results." - Albert Einstein

VC Designs (Viegoth Customs)

Profile Message

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Clean Slate theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.147 seconds.
TC-IIS-2